UTR_puljespil

UTR Puljespil uge 20-22

Vi vil i løbet af sommeren indbyde vores spillere til UTR-matchplay og turneringer, både internt mellem spillere på akademiet men også for spillere ude fra. Vores to sommercamps (2-3/7 og 5-6/8) vil begge indeholde UTR-matchplay.

Fra 11/5 - 31/5 2020 afholder vi intern puljeturnering for akademiets spillere. Kampene tæller til den officielle UTR-rangliste. 

Alle spillere på akademiet skal deltage (med mindre der er en helt særlig grund) fordi det er en del af vores træningsfilosofi og noget som vi følger op på til ugetræningen.


Du bliver placeret i en pulje på i alt fire spillere, dvs du får i alt tre kampe.


I aftaler selv tid og sted

I skal selv arrangere tidspunktet og spillested for kampen inden for den fastsatte tidsrum (i har en uge til at afvikle kampen). Når I har spillet kampen, sender i resultatet til os og vi skriver det ind i UTR, så I får point.


Det er vigtigt at kampene afvikles og derfor er det rigtig godt, hvis forældre især til de mindste hjælper til og spørger os, hvis der er noget I er i tvivl om.


Kampformat

Kampene skal afvikles inden for en time (almindelig banebooking) og spilles efter DTFs NextGen-regler: Bedst af tre sæt til 4, med tiebreak (7) ved 3-3. Evt tredjesæt afgøres i Matchtiebreak (10).


Der spilles med gule bolde.


Husk kun ca. 5 minutters opvarmning. Er kampen ikke færdigspillet når timen slutter er det resultatet på det tidspunkt, der tæller.Dato: 11/5-31/5 2020

1. kamp afvikles inden: søndag 17/5

2. kamp afvikles inden: søndag 24/5

3. kamp afvikles inden: søndag 31/5

Sted: egen bane

Pris: gratis