Introtraening

Er du 9-12 år og elsker at spille tennis?

Spiller du turneringer?

Vil du blive bedre til at spille kamp?

Vil du træne indendørs hver uge med spillere fra andre klubber?

SÅ ER VORES INDENDØRS INTROTRÆNING

NOGET FOR DIGINTROTRÆNING

indendørs 2023-24


Hvis du er u10-12 og vil lære at spille kamp, så har vi skræddersyet et intro træningsprogram til dig, hvor de lærer de teknikker som du kan få brug for i en kampsituation. Du lærer sammen med andre nye medlemmer af Tennisakademiet vores træningsprincipper og vores træningsfilosofi.


Du bliver introduceret til vores træningsbog og til at bruge håndklæde mellem boldene, og meget mere. Og så får du nye venner fra andre klubber og knytter venskaber, der gør det mindre ensomt når du skal ud til turneringer.


Vi støtter din udvikling og gør dig klar til at deltage på vores kamptræningshold (2-timer indendørs og 3-timer udendørs). 

For at deltage i introtræningen skal du være medlem, du betaler et reduceret medlemskontingent, der koster kr. 1.295 - i medlemsprisen får du en gratis tøjpakke fra Fila. 


Træningen foregår i Hillerød tk tirsdag 15.30-17 i hele indendørssæsonen, dog tilmelder du dig kun til træningen frem til jul og så kan du fornye træningen, hvis du ønsker at forstætte i anden halvdel af vintersæsonen (dvs. i foråret).